Δημόσια Τηλέφωνα Γραφείο Πληροφοριών Χώρος Βρεφικής Φροντίδας Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών
(ATM)
Ανελκυστήρες
Κυλιόμενες Σκάλες Τουαλέτες ΑΜΕΑ Παιδικές Τουαλέτες Παιδότοπος Free Wi Fi
Καροτσάκια ΑΜΕΑ Παιδικά Καρότσια Παιδικά Καθίσματα στο Foudcourt Θέσεις Parking για Εγκύους
και Ηλικιωμένους
Θέσεις Parking ΑΜΕΑ
Τax Free Shopping Πρώτες Βοήθειες Χώροι Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών
Συσκευών και Λαμπτήρων
Ανδρικές Τουαλέτες Γυναικείες Τουαλέτες

Workshops Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για όλους στο Mediterranean Cosmos

Από 31 Μαρτίου έως 29 Απριλίου
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ EVENT
Στο Mediterranean Cosmos μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη γιορτή εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας, το FIRST LEGO® League Jr από το Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο eduACT.
 
Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου, ηλικίας από 6 έως 9 ετών, μπορούν να γίνουν μέλη του FIRST LEGO® League Jr, κάνοντας αίτηση στο link https://goo.gl/pLR54f, και να συμμετάσχουν στο πρώτο Expo Event του FIRST LEGO® League Jr στην Ελλάδα, στο Mediterranean Cosmos.
 
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Κόκκινος Διάδρομος, επίπεδο 0) θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στη φετινή πρόκληση του FIRST LEGO® League Jr με τη βοήθεια ειδικών εκπαιδευτών, σε μια ομάδα 3-6 παιδιών κατά τη διάρκεια τεσσάρων ξεχωριστών συναντήσεων στις 1, 7, 8 και 28 Απριλίου. Η προσπάθεια θα κορυφωθεί το Σάββατο 29 Απριλίου, με την παρουσίαση της δουλειάς της κάθε ομάδας.
 
Τα παιδιά θα προετοιμαστούν για τη φετινή θεματική σεζόν CREATURE CRAZE, στην οποία θα κατασκευάσουν, θα ερευνήσουν και θα ανακαλύψουν τη ζωή των μελισσών όπως και άλλων ζώων, με τη συμμετοχή τους και στα τέσσερα προκαθορισμένα εργαστήρια (1, 7, 8 και 28 Απριλίου). 
 
Και επειδή η ρομποτική, η τεχνολογία, τα LEGO® και η ανακαλυπτική μάθηση είναι για όλους, το Mediterranean Cosmos δίνει ακόμα την ευκαιρία σε παιδιά άνω των 9 ετών και ενήλικες να επιμορφωθούν και να αποκτήσουν δεξιότητες σε σύγχρονα και καινοτόμα πεδία μέσα από 6 μοναδικά workshops στις 31 Μαρτίου και 1, 7, 8, 28 & 29 Απριλίου (Κόκκινος Διάδρομος, επίπεδο 0).
 
Το φιλόδοξο εγχείρημα με το όνομα S.T.E.A.M. (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics – S.T.E.A.M.) yourself with FIRST LEGO® League, καταφέρνει και συνδυάζει τα πεδία αυτά σε μια λέξη, ή καλύτερα σε μια ιδέα. Σε ένα πρόγραμμα για όσους θέλουν να αποκτήσουν δεξιότητες και να γευτούν το μέλλον της μάθησης σε όλες της τις διαστάσεις.
 
Η συμμετοχή σε όλα τα εργαστήρια είναι ελεύθερη.
 

EVENTS

Πάντα έχεις ένα λόγο για να επισκεφθείς το κέντρο του κόσμου σου.