Δημόσια Τηλέφωνα Γραφείο Πληροφοριών Χώρος Βρεφικής Φροντίδας Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών
(ATM)
Ανελκυστήρες
Κυλιόμενες Σκάλες Τουαλέτες ΑΜΕΑ Παιδικές Τουαλέτες Παιδότοπος Free Wi Fi
Καροτσάκια ΑΜΕΑ Παιδικά Καρότσια Παιδικά Καθίσματα στο Foudcourt Θέσεις Parking για Εγκύους
και Ηλικιωμένους
Θέσεις Parking ΑΜΕΑ
Τax Free Shopping Πρώτες Βοήθειες Χώροι Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών
Συσκευών και Λαμπτήρων
Ανδρικές Τουαλέτες Γυναικείες Τουαλέτες

Για την οικογένεια

Ένας ολόκληρος κόσμος για τη σύγχρονη οικογένεια.
 
Στο Mediterranean Cosmos δημιουργήσαμε έναν υπέροχο, ευρύχωρο κόσμο για τη σύγχρονη οικογένεια. Η επίσκεψη εδώ είναι για κάθε μέλος της μία διασκεδαστική αλλά και ψυχαγωγική εμπειρία. Είτε πρόκειται για shopping, είτε για μια έξοδο για φαγητό ή σινεμά, το Mediterranean Cosmos μπορεί να είναι κάθε φορά και μια διαφορετική εμπειρία, χαλαρωτική για τους γονείς και ασφαλής για τα παιδιά.
 

Παιδόcosmos: Αγαπάμε τα παιδιά κι εκείνα λατρεύουν τον πολύχρωμο παιδότοπό μας! Ένας χώρος για παιδιά από 3 έως 10 χρονών, γεμάτος ψυχαγωγικές δραστηριότητες, παιχνίδια εκτόνωσης και διαδραστικά, κατασκευές, χειροτεχνίες, ομαδικά παιχνίδια, αλλά και κονσόλες playstation 2 & 3 για τα πιο μεγάλα παιδιά.
 
Για τους γονείς:
Στο Mediterranean Cosmos πάντα κάτι καινούριο συμβαίνει. Ενημερωθείτε για τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις και συνδυάστε shopping και ψυχαγωγία, όχι μόνο για το παιδί, αλλά και για εσάς.

Στο Mediterranean Cosmos παρέχουμε κάθε ευκολία για να εξασφαλίσουμε την άνετη και ασφαλή επίσκεψη της οικογένειας. Για τις εγκαταστάσεις μας αναλυτικά, επισκεφτείτε τον χάρτη και τη λίστα των υπηρεσιών.
CosmosMap

Κατεβάστε σε μορφή PDF το χάρτη του Mediterranean Cosmos και οργανώστε την επίσκεψή σας.