Δημόσια Τηλέφωνα Γραφείο Πληροφοριών Χώρος Βρεφικής Φροντίδας Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών
(ATM)
Ανελκυστήρες
Κυλιόμενες Σκάλες Τουαλέτες ΑΜΕΑ Παιδικές Τουαλέτες Παιδότοπος Free Wi Fi
Καροτσάκια ΑΜΕΑ Παιδικά Καρότσια Παιδικά Καθίσματα στο Foudcourt Θέσεις Parking για Εγκύους
και Ηλικιωμένους
Θέσεις Parking ΑΜΕΑ
Τax Free Shopping Πρώτες Βοήθειες Χώροι Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών
Συσκευών και Λαμπτήρων
Ανδρικές Τουαλέτες Γυναικείες Τουαλέτες

Κάθε ανέπαφη συναλλαγή με κάρτα Mastercard® στo Mediterranean Cosmos μπορεί να σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και δωροεπιταγές αξίας έως 500 ευρώΑπό τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018, οι κάτοχοι καρτών Mastercard®,  με κάθε ανέπαφη συναλλαγή που πραγματοποιούν στο Mediterranean Cosmos, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα και αξέχαστες εμπειρίες.
 
Η Mastercard σε συνεργασία με το Mediterranean Cosmos, πραγματοποιεί μηνιαίους διαγωνισμούς προσφέροντας δωροεπιταγές αξίας έως 500 ευρώ στους νικητές. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αξέχαστες εμπειρίες, όπως ιδιωτική κινηματογραφική προβολή και δείπνο στα εστιατόρια του εμπορικού κέντρου.
 
Η διαδικασία συμμετοχής ισχύει για όλες τις ανέπαφες συναλλαγές στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου, συμπεριλαμβανόμενης και της πληρωμής του parking. Οι καταναλωτές συμμετέχουν στους μηνιαίους διαγωνισμούς όσες φορές το επιθυμούν, φωτογραφίζοντας τo απόκομμα POS κάθε ανέπαφης συναλλαγής τους και ανεβάζοντάς την φωτογραφία στο site Mastershoppers.gr, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον διαγωνισμό. Όσο περισσότερες φωτογραφίες ανέβουν, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες επιτυχίας.
 

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Πάντα έχεις ένα λόγο για να επισκεφθείς το κέντρο του κόσμου σου.