Δημόσια Τηλέφωνα Γραφείο Πληροφοριών Χώρος Βρεφικής Φροντίδας Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών
(ATM)
Ανελκυστήρες
Κυλιόμενες Σκάλες Τουαλέτες ΑΜΕΑ Παιδικές Τουαλέτες Παιδότοπος Free Wi Fi
Καροτσάκια ΑΜΕΑ Παιδικά Καρότσια Παιδικά Καθίσματα στο Foudcourt Θέσεις Parking για Εγκύους
και Ηλικιωμένους
Θέσεις Parking ΑΜΕΑ
Τax Free Shopping Πρώτες Βοήθειες Χώροι Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών
Συσκευών και Λαμπτήρων
Ανδρικές Τουαλέτες Γυναικείες Τουαλέτες

Mixology Lab στα T.G.I. Friday’s® - Γίνετε εσείς ο επόμενος Mixologist!

Από 11 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, τα T.G.I. Friday’s® σας δίνουν την ευκαιρία να μυηθείτε στα μυστικά του mixology! Οι χαρισματικοί bartenders των T.G.I. Friday’s® θα μας υποδεχτούν με την πιο καλή τους διάθεση και θα μοιραστούν συνταγές και tips για τα πιο λαχταριστά cocktails.
 
Τα «μαθήματα» του Mixology Lab περιλαμβάνουν αγαπημένες γεύσεις, όπως τα Cuban Mojito, Raspberry Rose Mojito και Havana Passionate αλλά και νέες προτάσεις, όπως τα Havana Fashion Verde, Havana Cuban Chili Jam και Havana Hazelnut Temptation. Όσοι από εσάς ονειρεύεστε μία βραδιά στην άλλη πλευρά του bar, έχετε τώρα την ευκαιρία σας! Οι bartenders των T.G.I. Friday’s® θα σας μάθουν τις τεχνικές παρασκευής των Havana cocktails και θα σας βοηθήσουν να τα φτιάξετε μόνοι σας.
 
Δημιουργήστε κι εσείς το δικό σας cocktail κάθε Τρίτη και Πέμπτη 21:00 – 24:00, απολαύστε το μόνο με 3,00€ και εντυπωσιάστε την παρέα σας με τις ικανότητές σας στο bartending. Αν πάλι η απόλαυση για εσάς κορυφώνεται στη fun ατμόσφαιρα των T.G.I. Friday’s®, ζητήστε να δοκιμάσετε τα cocktails του Mixology Lab στην προνομιακή τιμή των 5,95€, καθημερινά, μέχρι τις 20 Μαρτίου.
 
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το event εδώ και ακολουθήστε τα T.G.I. Friday’s® στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για ακόμα περισσότερα καταπληκτικά φαγητά και ποτά, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIF

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Πάντα έχεις ένα λόγο για να επισκεφθείς το κέντρο του κόσμου σου.