Δημόσια Τηλέφωνα Γραφείο Πληροφοριών Χώρος Βρεφικής Φροντίδας Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών
(ATM)
Ανελκυστήρες
Κυλιόμενες Σκάλες Τουαλέτες ΑΜΕΑ Παιδικές Τουαλέτες Παιδότοπος Free Wi Fi
Καροτσάκια ΑΜΕΑ Παιδικά Καρότσια Παιδικά Καθίσματα στο Foudcourt Θέσεις Parking για Εγκύους
και Ηλικιωμένους
Θέσεις Parking ΑΜΕΑ
Τax Free Shopping Πρώτες Βοήθειες Χώροι Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών
Συσκευών και Λαμπτήρων
Ανδρικές Τουαλέτες Γυναικείες Τουαλέτες

Νέο κατάστημα Prenatal στο Mediterranean Cosmos!

Από 12 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου
Το νέο κατάστημα Prėnatal είναι κοντά μας στο Mediterranean Cosmos, έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες των μαμάδων και των μπαμπάδων, αλλά και τις προτιμήσεις των μικρών, προσφέροντας προϊόντα βρεφανάπτυξης από τις καλύτερες μάρκες και ευρεία συλλογή ρουχισμού για όλα τα γούστα!
 
Ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες της μέλλουσας μαμάς και του παιδιού έως 8 ετών!
 
Τα είδη βρεφανάπτυξης από τις καλύτερες μάρκες της αγοράς και ο μοντέρνος σχεδιασμός των ρούχων ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες τόσο των νέων όσο και των πιο έμπειρων μαμάδων.
 
Το νέο κατάστημα σάς υποδέχεται με μία ξεχωριστή προσφορά έως τις 31 Δεκεμβρίου, προσφέροντας -20% σε όλα τα είδη βρεφανάπτυξης Prėnatal & Chicco, -40% σε όλα τα παιχνίδια Chicco και στα προϊόντα Libero, καθώς και -30% στην κολεξιόν ρουχισμού Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013 με την αγορά τουλάχιστον 3 ειδών, αποκλειστικά για τους κατόχους της Prenatal Card. Επίσης, ως τις 24 Δεκεμβρίου θα ισχύουν και οι προσφορές του χριστουγεννιάτικου φυλλαδίου, με πολλές προτάσεις για ιδέες δώρου και χρήσιμες αγορές για μεγάλους και μικρούς! Στο παρακάτω link μπορείτε να ξεφυλλίσετε το φυλλάδιο Prenatal:
 
Την Prénatal Card μπορείς να την αποκτήσεις εντελώς δωρεάν σε όλα τα καταστήματα Prénatal και να εξασφαλίσεις πρόσβαση σε πολλές χρήσιμες και αποκλειστικές υπηρεσίες όπως συνάντηση για τη μαμά, άτοκες δόσεις, καρότσι αντικατάστασης.

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Πάντα έχεις ένα λόγο για να επισκεφθείς το κέντρο του κόσμου σου.