Δημόσια Τηλέφωνα Γραφείο Πληροφοριών Χώρος Βρεφικής Φροντίδας Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών
(ATM)
Ανελκυστήρες
Κυλιόμενες Σκάλες Τουαλέτες ΑΜΕΑ Παιδικές Τουαλέτες Παιδότοπος Free Wi Fi
Καροτσάκια ΑΜΕΑ Παιδικά Καρότσια Παιδικά Καθίσματα στο Foudcourt Θέσεις Parking για Εγκύους
και Ηλικιωμένους
Θέσεις Parking ΑΜΕΑ
Τax Free Shopping Πρώτες Βοήθειες Χώροι Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών
Συσκευών και Λαμπτήρων
Ανδρικές Τουαλέτες Γυναικείες Τουαλέτες

Points of Happiness - Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των ACCESSORIZE!Τα Accessorize επιβραβεύουν την αγάπη των πιο πιστών τους Accessorizers και τη μεταφράζουν σε πόντους ευτυχίας, μέσα από το νέο πρόγραμμα Points Of Happiness !
 
Η κάρτα μέλους Points Of Happiness είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Accessorize στην Ελλάδα (εκτός Attica και Outlets) και ενεργοποιείται εύκολα με ένα απλό μήνυμα από το κινητό.
 
Τα μέλη του Points Of Happiness απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια με τη συλλογή “πόντων ευτυχίας” σε κάθε αγορά, όλο το χρόνο,  από τα καταστήματα Accessorize. Με κάθε 1€ αγοράς κερδίζουν 10 πόντους στην κάρτα, ενώ στους 1000 πόντους κερδίζουν έκπτωση -30% για την επόμενη συναλλαγή τους (εντός 90 ημερών). Επίσης, τα μέλη του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για νέα προϊόντα, διαγωνισμούς, VIP events, αλλά και να λαμβάνουν ιδιαίτερες συμβουλές σχετικά με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ!
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο πρόγραμμα Points Of Happiness, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα pointsofhappiness.com

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Πάντα έχεις ένα λόγο για να επισκεφθείς το κέντρο του κόσμου σου.